FORSIDEN NYHETER OM OSS AKTIVITETER KONTAKT
VOKSNE BARN UNGDOM MEDLEMSSIDER TEKNIKKSIDER
"Ikke bare er karate god trening, men det er morsomt også!"
- Stein Ove (46)

Treningssamling Spania

Begynner mandag 5. august 2019 kl. 10:00
Varer til fredag 9. august 2019 kl. 16:00

Treningssamlinga i Nord-Spania i august har lange tradisjoner, og det er alltid noen fra Norge som tar turen dit. Det vil også være folk fra Hiryukan som skal reise nedover i år, vi satser på å bli en liten gjeng. Dette er en flott mulighet til å kombinere ferie i Spania og fantastisk god karatetrening! Billig er det også!

Begivenheten finner sted i Hinojedo, en liten landsby i Suances nær kysten i Cantabria, 2 km fra strendene og er et godt utgangspunkt for reise i Nord-Spania (Cantabria), bare 5 km. fra middelalderlandsbyen Santillana del Mar og 20 min. kjøretur fra den viktigste byen Santander. Norwegian flyr direkte til Bilbao, som er ca. 1,5 times kjøretur unna Hinojedo.

Instruktører på samlingen er WIKF World Chief Instructor sensei Jon Wicks (8. dan), sensei Wim Massee (8. dan) og sensei Joaquin Gonzalves (6. dan).

Samlingen er åpen for for alle beltegrader, vi har hatt gul- og oransjebeltere med flere ganger, her får alle utbytte av treningen. I tillegg er det et godt sosialt miljø.

Trening og fullpensjon på herberget til sensei Wim Massee koster kun euro 280,- (søndag - lørdag). Flybilletter med Norwegian får man billig om man bestiller i god tid. Vi pleier å leie bil i Bilbao, og deler på kostnadene.

Bruk denne linken for siste oppdaterte informasjon:
 http://wikf.no/images/stories/summer_course_spain_2019.pdf