FORSIDEN NYHETER OM OSS AKTIVITETER KONTAKT

Vel gjennomført barnestevne

- 24.02.09

Hele 131 barn stilte på stevne i Bjølsenhallen denne dagen. Barn, foreldre og trenere hadde en flott dag!

Fra Hiryukan fightet Antoine i normal klasse 8-10 år, Jakob og Philip i rekrutt 11-12 år. Og ikke minst deltok Østen, Lise og Madeleine i klassen intro 8-10 år. I intro klassene kan man ikke bevege seg over sin egen side av matten i motsetning til de andre klassen hvor man beveger seg fritt.

Stemningen var svært godt, og både foreldre og coachene var meget stolte av sine utøvere denne dagen. Antoine var først ute og gikk videre med seier 3-0 i første kamp. I den neste kampen tapte han knepent med mye poeng, hele 9-6. Dermed var det jentene og Østen sin tur i intro klassene. Lise og Madeleine klarte og fighte seg helt frem og endte med å møte hverandre i finalen. Det ble en veldig spennende finale med stor jubel fra tilskuerne. Lise klarte å dra i land 1.plass og Madeleine fikk altså en flott 2.plass. Østen var så klar i sin debut som konkurranse utøver. Han ga alt og gjennomførte en flott kamp, men det holdt dessverre ikke til poeng denne gangen. Det ble derfor kun en kamp på Østen.

Aller siste klasse var rekrutt 11-12 år. Philip og Jakob hadde hatt god tid med oppvarming og var klare. Begge fikk inn poeng i sine kamper. Begge tapte med liten margin ved 1-0 og 2-1.

Alle barna gjorde en fabelaktig innsats. Det blir spennende å følge de fremover.
Lise og Madeleine i finalen

 
Østen
 
Antoine


Antoine med medalje

 
Jakob


Jakob

    
  Philip
 

« Grasrotandelen - gi klubben penger! Vinterferie for barnepartiet »