Albert Leirbukt

Albert Leirbukt har sort belte (2. dan) og har trent karate siden 1987. Han er gradert både i Wado Karate, Shotokan karate og Taekwondo. Han er leder for klubbens tekniske komite.

Albert Leirbukt begynte å trene Wado karate i 1987 under sensei Mihajlo Misic (7. dan) da han var tidlig i tenårene. Etter videregående flyttet han til Trondheim for å studere til sivilingeniør, og da begynte han å trene shotokan. Etterhvert fant han ut at det var greit å gradere seg også i shotokan, og Albert har brunt belte i shotokan karate.

Da Albert Leirbukt var ferdig sivilingeniør arbeidt han ett år med forskning før han flyttet til delstaten New York i USA for å arbeide internasjonalt. Der prøvde han ulike kampsporter før han endte i en Taekwondoklubb som var veldig lik karate, med like mye slag som spark. Han graderte seg til 1. dan svart belte i Taekwondo.

Albert Leirbukt har hele tiden holdt kontakt med gamle treningskamerater fra Wado, og i Karateklubben Hiryukan instruerer han i Wado Karate. Albert er en meget god pedagog, og fra sin brede erfaring fra ulike kampsporter har han mange ulike treningsmetoder å hente frem.

Etter mange år i utlandet har Albert Leirbukt flyttet til Oslo, og han ble i løpet av kort tid  en sentral person i klubben vår.

« Sensei Kenneth Langballe (5. dan) Jim Klarp »