Sensei Kenneth Langballe (5. dan)

Sensei Kenneth Langballe er en av Norges beste instruktører og utøvere innen Wado karate og instruerer fast i Hiryukan etter at han flyttet til østlandet. Han er leder for klubbens tekniske komité.

Kenneth har vært instruktør i Os Karateklubb, Tysnes Karateklubb, Sotra Karateklubb og Nordnes Karateklubb. Han har vært styremedlem i WIKF Norge i mange år og konkurrert i en rekke EM og VM i Wado-karate hvor han har medaljer fra lagkamp og gode plasseringer i kamp individuelt.

Kenneth Langballe er en av utøverne som har trent mest med Dr. Suzuki de seneste årene. Han reiser årlig på flere samlinger en rekke steder i verden, og har hatt to treningsopphold i Japan. Kenneth har et meget høyt teknisk nivå og har trent en rekke utøvere frem til NM-medaljer.

« Sensei Cato Bruarøy (7. dan) Albert Leirbukt »