Andre faste instruktører

Andre faste instruktører dere kan møte på trening er:

Terje Skonseng Naudeer er gradert 1. dan. Han startet sin karatekarriere i Rana Karateklubb. Han har trent i Hiryukan i flere år, og er en populær instruktør. Terje er teknisk god og en tøff fighter.

Bjarte Storesund (1. dan) startet å trene i Lappen Karateklubb (senere Sentrum Kobudokan Karateklubb) i Bergen for 20 år siden. Han hadde svart belte i wado karate da han flyttet til Oslo. Bjarte fokuserer mest på tradisjonell karate, og er spesielt flink i kata og kihon.

Lene Meaas er et naturtalent i karate og begynte å instruere allerede da hun hadde oransje belte. Nå underviser hun nybegynnere og lavere graderte. Lene er flink til å forklare hvordan teknikker utføres. Hun er spesielt dyktig i kata og kihon.

Holger Lockertsen er instruktør, webmaster, fotograf, designer og styremedlem i klubben vår. I tillegg til å være en humørspreder og bærebjelke i klubben er han også en inspirerende instruktør. Holger startet å trene karate i voksen alder, og vet hva som skal til for å gå fra utrent voksen nybegynner til å bli en teknisk god karatemester.

Ulf Ayirtahsk Berg er en av instruktørene som har trent lengst i Hiryukan. Han startet å trene Wado-karate i Askøy Karateklubb på 1980-tallet, men begynte å gradere seg på nytt da han flyttet til Oslo.

Woodworth Wilson (Woody) er en utrolig sterk og rask utøver og trener kumite, ungdom og foreldre på Smestad.

Henrik Juel Pettersen er en av de faste instruktørene på Smestad skole og trener foreldre der.

« Nicolas Cronard og Fredrik Valo (kumite)