"Jeg takler stress i hverdagen bedre, etter at jeg begynte å trene karate!"
- Terje (28)

Meget vellykket graderingsleir!

Redaksjonen - 23.11.04

Rebekka Bruarøy var instruktør fredag, mens Tor-Eirik Sommernes (3. dan) hadde hovedansvaret for helgen sammen med sensei Cato Bruarøy (4. dan). Lørdag kveld var det arrangert middag på Restaurant Fuji med påfølgende fest.

Fredagen begynte med hardtrening i shikodachi og mange armhevinger, etterfulgt av sanbon kumite og kata. Lørdag var det mye kata og pensumtrening, samt knivforsvar og noe trening på kast og feiinger. Søndagen startet med oppvarming og litt qigong før fokus på gradering.

Månedene med egen dojo har gitt en kraftig nivåhevning, med meget sterke graderinger søndag som resultat. Flere medlemmer ønsker også å delta i konkurranser neste år.

Rune Tveit graderte seg til 1. kyu, siste grad før svart belte. Både Tom A. Hansen og Kim Eric Helle graderte seg til 2. kyu brunt belte. Alle tre knuste planker som en del av graderingen.

Totalt var det fire som graderte seg til lilla belte, fire til blått belte, åtte til grønt belte og åtte til oransje belte. Dessverre tok graderingen en time lenger tid enn planlagt, dette skal endres til neste gang.

Tor Eirik Sommernes var godt fornøyd med helgen. Dette var første samlingen han hadde ansvaret for, men tilbakemeldingene han fikk var meget gode.

Neste treningssamling er på Os i Hordaland første helg i desember, etterfulgt av samlingen i Stockholm helgen etter. Mer info finnes på www.wikf.no.

« To gullmedaljer i første stevne