"Jeg takler stress i hverdagen bedre, etter at jeg begynte å trene karate!"
- Terje (28)

Svart belte!

Red. - 09.05.05

Rune begynte med wado karate i 1987, mens Albert startet i 1988. Begge har hatt noen år pause i forbindelse med utdannelse (Rune er advokat og Albert er sivilingeniør), men de har trent budo de fleste årene siden nybegynnerkurset på 1980-tallet.

Det var derfor meget fortjent at Albert og Rune endelig fikk det svarte beltet i wado karate. Albert har fra før svart belte i taekwondo og brunt belte i shotokan karate, mens Rune er gradert i jujitsu.

Albert Leirbukt begynte i Os Karateklubb Kobodukan under sensei Mihalo Misic. Rune Tveit startet i Lakselv Karateklubb, også der var Misic hovedinstruktør.

De to gjennomførte en meget sterk gradering på slutten av en fire dagers lang treningsleir med verdens fremste utøver av wado karate. Suzuki er 78 år, men fremdeles imponerende hurtig.

Magne Seim fra Voss Karateklubb Kobudokan graderte seg også til 1. dan. Også Magne gjennomførte en sterk gradering.

« Vellykket gradering To gullmedaljer i første stevne »