"Jeg takler stress i hverdagen bedre, etter at jeg begynte å trene karate!"
- Terje (28)

Vellykket gradering

Red. - 08.07.05

Fire karateutøvere graderte seg til brunt belte, tre til lilla, syv til blått, fire til grønt og fire til oransje. Kim Eric Helle graderte seg til 1. kyu, den siste graderingen før svart belte. Mats Kristiansen, Wanja Marriott og Anita Vinnes graderte seg til brunt belte 3. kyu. Kim Eric har tidligere trent i Sentrum Kobudokan Karateklubb og Anita i Nordnes Karateklubb, og begge har nå blitt meget sentrale i klubben i Oslo.

Mats og Wanja begynte som nybegynnere på det aller første kurset i Oslo, og det var spesielt at de nå har nådd siste beltefarge før svart belte.

Instruktører var senpai Kenneth Langballe (3. dan) fra Nordnes Karateklubb og sensei Cato Bruarøy (4. dan). Senpai Tor Eirik Sommernes (3. dan) og senpai Rune Tveit (1.dan) bidro på graderingen, mens Geir Eirik Nilssen (1. dan wado kai) bidro med instruksjon lørdag. Geir Erik begynte å trene i Skedsmo Karateklubb på 1970-tallet, og han har vært et meget positivt bidrag i Karateklubben Hiryukan.

Lørdag kveld var det sushi på restaurant Fuji med påfølgende tur på byen. Det var meget godt oppmøte også på festen og god stemning.

« Samling i Spania! Svart belte! »