Samling i Spania!

Red. - 31.08.05

Også i år hadde vi deltakere på den tradisjonsrike sommersamlingen i Spania. Karateutøvere fra England, Holland, Sverige, Italia, Norge, Portugal, Puerto Rico og ulike områder av Spania deltok.

Som vanlig var det en rekke toppinstruktører til stede. Dr. Tatsuo Suzuki var hovedinstruktør. Han ble assistert av blant andre Spanias hovedinstruktør Wim Massee (6. dan).

Landslagstreneren til det offisielle spanske damelandslaget i karate (all style/alle stilarter) hadde konkurransetrening og strategi.

I tillegg til trening var det også fest arrangert av den lokale karateklubben. I år deltok Kim Eric, Ole Morten og Kjetil fra Oslo, samt WIKF Norges leder Ole Irgens fra Bergen som deltok for tredje år på rad.

Neste år blir samlingen i Spania 21.-16. august.

« 5.plass i VM i Wado-karate Vellykket gradering »