"Jeg trodde det var for sent å begynne å trene karate. Så feil kan man ta!"
- Stian (37)

5.plass i VM i Wado-karate

Red. - 06.10.05

Tor Eirik Sommernes (3. dan svart belte) slo seg frem til semifinalen i åpen klasse i verdensmesterskapet i vår karatestilart. Stevnet foregikk i Houston, Texas.

Tor Eirik Sommernes kom til semifinalen i Verdensmesterskapet i karategrenen Wado Kokusai.
Tor Eirik gjorde et imponerende comeback etter 10 år. Det var 250 deltakere fra 27 nasjoner til stede på stevent, og Tor Eirik kjempet seg frem til semifinalen som han tapte 6-3 mot stevnets beste utøver som senere vant både tungvekt og åpen klasse.

Det ble tap i bronsefinalen, men femteplass var en sterk prestasjon i så tøff konkurranse. Vi gratulerer!

Medaljer til Norge
Tony Kallsten fra Nordnes Karateklubb vant bronse i tungvektsklassen, hvor han vant knepent over klubbkamerat Torstein Alfheim. Bjørg Jakobsen fra Sentrum Kobudokan Karatelubb vant bronse i kvinner -60 kg.

« Samlingen på Voss 2006 Samling i Spania! »