"Jeg trodde det var for sent å begynne å trene karate. Så feil kan man ta!"
- Stian (37)

5. dan til Cato!

Red. - 19.06.06

Vår hovedinstruktør sensei Cato Bruarøy fikk tildelt 5. dan av sensei Suzuki lørdag 17. juni. Dette skjedde på samlingen i London for instruktører med 4. dan eller høyere, hvor karateutøvere fra en rekke land var representert. Det var også utøvere fra USA tilstede.

I vår karateorganisasjon WIKF er det kun mulig å gradere seg til 4. dan. Høyere graderinger er æresgraderinger som krever høy teknisk dyktighet og ekstraordinær innsats for karate, og spesielt da for vår stilart. Slike graderinger er sjeldne. Også dagen for utdelingen var spesiell, dette var fødselsdagen til sensei Mihajlo Misic som var instruktøren til Cato.

Sensei Kjell Jacobsen fra Nordnes Karateklubb og sensei Espen Karlsen fra Rana Karateklubb ble også tildelt 5. dan.

Vi gratulerer alle tre med denne æresbevisningen fra WIKF's internasjonale hovedinstruktør.

« Treningssamlingen i Spania Sommerens barnegradering »