Voss 2008

Red. - 17.04.08

Tradisjonen tro dro en gjeng fra Hiryukan over fjellet til årets gasshuko på Voss som i år ble arrangert helgen 11-13. april.

14 glade medlemmer med alt fra 1. til 8. kyu reiste i fire biler og ble innkvartert på Haugo utleige. Der delte vi huset med representanter fra Sarpsborg karateklubb som er nye i WIKF Norge, og gjester fra Samurai karateklubb som ikke er med i WIKF Norge. (Samlingene på Voss er åpen for alle stilarter)
Dette var et veldig hyggelig bekjentskap og vi gleder oss masse til felles trening og hygge når vi nå er flere klubber på østlandet med tilknytning til WIKF.

Bildet over viser noen av deltagerne fra Hiryukan, flere hadde allerede satt kursen hjemover da bildet ble tatt. Sensei Bruarøy til høyre.

Sensei Cato Bruarøy, Rune Joanesarson og Espen Karlsen var instruktører på samlingen. Fredag kveld hadde vi en hard økt fra 18-21, og etterpå dro vi i Hiryukan ut og spiste sammen på Stasjonen før vi tørnet inn på Haugo.

Første økt lørdag kunne man velge mellom kumite (kamp) og kata. Cato holdt en inspirerende og hard kumitetrening, mens Espen Karlsen instruerte kataen Jihon med fokus på utførelse i konkurranser.

Etter pausen var det en ny økt der vi ble delt inn i tre partier etter beltegrad. Cato instruerte kihon kumite og knivforsvar, Espen og Rune instruerte kata.

Lørdagskvelden samlet alle deltakerne seg til festmiddag og flott underholdning av Jens Håkon, sønnen til formannen i Voss Karateklubb.

Søndag var treningen også delt inn i tre partier fram til samlingens slutt og helgas gradering kunne starte.

Morten Øverli fra Hiryukan var den eneste fra klubben vår som graderte på Voss, og han gjorde en god gradering til 7. kyu (orange belte) Gratulerer!

Vi gleder oss allerede til neste års samling!

Voss karateklubb har egen dekning av helga:

« Nye nettsider! Sammendrag fra "Kurs om idrettsskader" »