"Ikke bare er karate god trening, men det er morsomt også!"
- Stein Ove (46)

Nye nettsider!

Red. - 17.04.08

I dag ble klubbens nye internettsider lansert. De er laget av Holger Lockertsen som er vara til styret i Hiryukan. Han har over ti års erfaring med utvikling av profesjonelle nettløsninger og jobber i Zetta AS.

Vi håper de nye sidene blant annet vil hjelpe oss med:

1) Økt rekruttering
2) Bedre informasjon til medlemmene
3) Bedre samhold og gjøre det enklere å planlegge events og sosiale aktiviteter.

Punkt 3 blir spesielt ivaretatt i neste fase av utviklingen når vi vil innføre innlogging for medlemmer, et medlemsforum, og muligens andre features for å bygge et levende community blant medlemmene våre.

Klubben vår har for øvrig også vært representert på Facebook ett års tid, og er også en kanal vi bruker til å markedsføre klubben og skape relasjoner mellom medlemmene.

Dersom du har innspill, ros og/eller ris til de nye sidene våre, må du gjerne kontakte oss pr epost.

« Graderingsinformasjon for barn og ungdom Voss 2008 »