"Jeg trodde det var for sent å begynne å trene karate. Så feil kan man ta!"
- Stian (37)

Søndagstrening med Cato i Sarpsborg

Redaksjonen - 29.09.08

Fire stykker fra Hiryukan deltok på søndagens heldagstrening i Sarpsborg med sensei Cato Bruarøy og sensei Juan Guillermo Lopez Salas.

Over 50 stykker fra fire ulike karateklubber deltok. Tre klubber fra Oslo var representert.
Fra Hiryukan deltok Kim Eric, Linda, Vonne og Holger.

Det var delt i et barneparti og et voksenparti. Fram til pausen midt på dagen hadde Cato kumitetrening med barna, mens Juan instruerte selvforsvarsteknikker for de voksne.
Etter pausen hadde Juan opplæring i konkurransekumite for barna, mens Cato instruerte kataene Wanshu, Nai hanshi og Shinto for de voksne.

Til slutt på dagen foretok Cato gradering til 1. dan for en av medlemmene i Sarpsborg Karateklubb, og vi spiste på en kinarestaurant før vi satte nesa hjemover. Det var synd det ikke var flere fra Hiruykan med!

Etter at Sarpsborg Karateklubb ble med i WIKF Norge, har det åpnet for at vi får et enda bedre treningstilbud på østlandet. Siden det bare er litt over en times kjøretur mellom Oslo og Sarpsborg er det svært overkommelig å reise dit for en dags trening. Vi vil nok arrangere turer til Østfold ved flere anledninger, og forhåpentligvis vil vi se flere fra Sarpsborg på våre samlinger i Oslo!

« Katatrening på lørdager! Oppstart for barn og ungdom »