"Jeg takler stress i hverdagen bedre, etter at jeg begynte å trene karate!"
- Terje (28)

Overtrekksdrakt for medlemmer

- 17.08.10

Styret i klubben har lenge ønsket å tilby innkjøp av overtrekksdrakt for dere som trener i klubben. Flere har ytret ønske om dette siden den er perfekt i pauser på samlingene eller for bruk til og fra trening. Samtidig er det jo flott å reklamere for egen klubb.

Vi har nylig inngått en avtale med Fighter Sport som vil være leverandør av Adidas overtrekksdrakten som er avbildet. Den leveres både i dame og herremodell. Damemodellen har noe mer innsving og smalere ermer. Drakten er meget lett, vindtett og ventilerende av god kvalitet. Materialet er 100% polyester. Den leveres komplett med både jakke og bukse, og selges ikke separat.

En rund Hiryukan logo på venstre bryst, og skriften Karateklubben Hiryukan vil bli påsydd og gir derfor et pent utseende. Spør gjerne om å prøve din størrelse av en treningskollega.

Pris : 1590,- kr
Dette er prisen ferdig levert med påsydd logo og tekst. Samtidig er du med og støtter klubben.

Ta kontakt med Jim for spørsmål og bestilling
E-post: jim.klarp@gmail.com

Bildet av drakten er hentet fra Fighter sport sine hjemmesider

« Trening for ungdom og voksne er i gang! Kumite starter 01.september Oppstart for barnepartiet høst 2010 »