"Ikke bare er karate god trening, men det er morsomt også!"
- Stein Ove (46)

Barneparti: Gradering og trening før jul

- 19.11.10

Graderingen før jul vil være 09.desember i vår dojo i Hoffsveien 9 kl 18:00 - 19:15.

Det er kun gradering denne dagen, og ingen trening for foreldrene. Foreldre som vil gradere gult belte til jul må gradere på annet tidspunkt. Egen informasjon er sendt på e-post. Foreldre som skal gradere til høyere beltegrad må gradere på vår samling i oslo 3. - 5. desember. Se egen artikkel: http://www.karateklubben.no/event.cfm?path=2027&id=2131

Familie og venner må gjerne stille som tilskuere på graderingen og støtte sine karatekas.

Ekstra trening i vår dojo
Smestad skole stenger i utgangen av november. Vi tilbyr derfor to treningsøkter i vår egne dojo i Hoffsveien 9, toppetasjen over Flisekompaniet. Treningen vil være for både foreldre og barn. Dato 16. desember kl 18:00-19:15. (Vi har ikke anledning 2. desember)

Vel møtt!

« Barnegradering høst 2010 Barnepartiet: Det er høstferie uke 40 og loppemarked uke 41 »