"Ikke bare er karate god trening, men det er morsomt også!"
- Stein Ove (46)

Fredrik og Nicolas stiller i NM!

Jim Klarp - 12.03.13

Førstkommende helg, lørdag 16. mars, arrangeres Norgesmesterskapet i Karate. Våre kumiteinstruktører Fredrik Valo og Nicolas Cronard stiller til start!

Nicolas Cronard og Fredrik Valo

Cronard og Valo er to internasjonale toppfightere som har ansvaret for de ukentlige kamptreningene. Fredrik var på det svenske landslaget i 8 år, mens Nicolas har flere medaljer fra franske mesterskap med en teknikk i verdensklasse. Nicolas er også landslagstrener for WIKF Norge.

Hiryukan er stolte over deres deltakelse! Vi oppfordrer alle å støtte gutta som heiagjeng!

I tillegg til Hiryukan stiller WIKF Norge mellom 20 og 30 deltakere fra flere klubber (Os, Rana, Sarpsborg). I fjor tok utøvere i vår organisasjon hele 15 medaljer. Vi oppfordrer alle å besøke stevnet denne dagen og se mange spennende fighter!

Stevnestart er kl 09:00 og avholdes ved Bærums idrettspark, Hauger Skolevei 36, 1351 RUD.
Kart: http://kart.gulesider.no/m/np1yN

« Reisebrev fra Voss 2013 Reisebrev fra UK Winter Course, 2013 »